torsdag 3. juli 2014

Kraften i underbevisstheten!



Jeg kom over en interessant bok om underbevissthetens påvirkning på oss og hvordan det vi tenker får en ganske direkte følge på det konkrete plan. Det er forståelig hvis man er syk at det ikke er så lett å styre angsten som kommer, men det er litt viktig å prøve å bekjempe den og ikke gi seg over til den.
Det er mange ting som kan gå feil til enhver tid og her for leden var det en som spurte meg om jeg ikke var bekymret for at grønnsakene var sprøytet eller for dette med holdbarheten på maten. Med all den kunnskapen vi har nå, så vet vi at det er bedre med usprøytet mat enn med sprøytet mat. Det er bedre med naturlig mat enn med mat som er genmodifisert osv. Det er også mer og mer snakk om kortreist mat og man kan slutte seg til andelsjordbruk og høste selv direkte fra jordene. Har man en liten jordflekk, kan man plante en liten grønnsakshave eller ha et lite drivhus også.
Poenget er at det er mange muligheter og det vi kan gjøre er å gjøre så godt vi kan. Når vi har gjort så godt vi kan, må vi rett og slett stole på at det faktisk er godt nok. Vi får mer og mer kunnskap og vi bruker den kunnskapen til å foreta de beste valgene til enhver tid. 
Boken heter "The power of your subconcious mind" av Joseph Murphy. Den kan absolutt anbefales. Det står mye om healing der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar